KARRIÄR

Vi har alltid en plats ledig för rätt person

Bricon AB grundades hösten 2013 och finns idag på sju orter från Umeå till Malmö. Bolaget är växande och välmående – och vi är alltid på jakt efter nya medarbetare. Hos oss finns en platt organisation där vi tar hand om varandra, där varje anställd får ta ansvar och kan bli ännu bättre på sitt jobb. Där vi gillar teknikutveckling och uppmuntrar till fortbildning. Som anställd på Bricon får du ta stor plats i en liten men växande organisation – därför kan tjänsten till stor del utformas tillsammans med dig.

Har du sökt jobb via Bricon.se och inte fått svar – hör av dig igen. Ett fel i kontaktformuläret som tidigare fanns på denna sektion innebar att vi under en period inte registrerade några jobbansökningar. Bricon ber om ursäkt för besväret.

Vi välkomnar alltid spontanansökningar, även om vi just nu letar speciellt efter:

 

Brandingenjör/Civilingenjör Riskhantering/Civilingenjör Brandteknik med placering i Stockholm

Just nu söker vi brand- och riskkonsulter till Stockholm – gärna med intresse för byggnadstekniskt brandskydd. Både erfarna och nyblivna ingenjörer är välkomna att söka. Tillsammans med oss får du möjlighet att jobba med våra befintliga kunder i regionen och dessutom vara med och bygga upp vårt nya kontor.

Tjänsten är tillsvidare och enligt överenskommelse.
Frågor besvaras av vår nya kontorschef Katarina Wadensten.

Brandingenjör/Civilingenjör Riskhantering/Civilingenjör Brandteknik med placering i Umeå

Just nu söker vi brand- och riskkonsulter till Umeå. Vi söker såväl erfarna som nyblivna ingenjörer. Tjänsten är tillsvidare och enligt överenskommelse.

Brandingenjör/Civilingenjör Riskhantering/Civilingenjör Brandteknik med placering i Sundsvall

Just nu söker vi brand- och riskkonsulter till Sundsvall. Vi söker såväl erfarna som nyblivna ingenjörer. Tjänsten är tillsvidare och enligt överenskommelse.

Brandingenjör/Civilingenjör Riskhantering/Civilingenjör Brandteknik med placering i Skåne

Just nu söker vi brand- och riskkonsulter till Skåne. Vi söker såväl erfarna som nyblivna ingenjörer. Tjänsten är tillsvidare och enligt överenskommelse.

 

 

Vill du veta mer?

Placering i Stockholm
Katarina Wadensten
Kontorschef
katarina.wadensten@bricon.se
070-282 69 09

Placering i Umeå
Henrik Östlund
Kontorschef
henrik.ostlund@bricon.se
070-364 27 30

Placering i Sundsvall
Magnus Åkerlind
VD och kontorschef
magnus.akerlind@bricon.se
070-635 26 11

Placering i Skåne
David Tonegran
Kontorschef
david.tonegran@bricon.se
070-612 17 74


Intresserad? Skicka ett mail till oss där du berättar lite om dig själv. Bifoga gärna CV och personligt brev som word- eller pdf-filer.