Karriär

Vi har alltid en plats ledig för rätt person

Bricon grundades hösten 2013 och finns idag på sju orter från Umeå till Malmö. Bolaget är växande och välmående och vi är alltid på jakt efter nya medarbetare. På Bricon jobbar vi mot kollektiva mål snarare än individuella. Hos oss finns en platt organisation där vi tar hand om varandra, där varje person får ta ansvar och får möjlighet att bli ännu bättre på sitt jobb. Vi gillar teknikutveckling och uppmuntrar till fortbildning. Som anställd på Bricon får du ta stor plats i ett litet men växande företag – därför kan tjänsten till stor del utformas tillsammans med dig.

Vi välkomnar alltid spontanansökningar, även om vi just nu letar speciellt efter:

Brand- eller riskkonsult med placering i Stockholm
Nu söker vi brand- och riskkonsulter som vill vara med och utveckla Stockholmskontoret. Vi välkomnar särskilt personer med några års erfarenhet och med egna kundkontakter. Tjänsterna kommer med möjligheter att växa och utvecklas inom företaget.
Bricons Stockholmskontor etablerades för ett drygt år sedan. Vi är idag fem medarbetare med en bred erfarenhetsbas som behöver förstärkning för att hinna med alla roliga och utmanande jobb.
Just nu tar vi ofta hjälp av Bricons övriga kontor för att hantera analyser och beräkningar. Därför är vi extra intresserade av att hitta analytiska personer till Stockholmskontoret. Vi är även särskilt intresserade av en riskkonsult med ett stort kontaktnät, som vill vara med och bygga upp en marknad i regionen.

Tjänsterna är tillsvidare och enligt överenskommelse.
Frågor besvaras av kontorschef Katarina Wadensten.

Intresserad? Skriv ett mejl till oss där du berättar lite om dig själv. Bifoga gärna CV och personligt brev som word- eller pdf-fil.
 

Vill du skicka in en spontanansökan?

Vi är alltid på jakt efter fler brand- och riskkonsulter, såväl erfarna som nyblivna ingenjörer. Om du vill skicka in en spontanansökan, mejla någon av våra kontorschefer och berätta lite om dig själv. Bifoga gärna CV och personligt brev som word- eller pdf-fil.

Placering i Stockholm
Katarina Wadensten
Kontorschef
katarina.wadensten@bricon.se
070-282 69 09

Placering i Umeå
Henrik Östlund
Kontorschef
henrik.ostlund@bricon.se
070-364 27 30

Placering i Sundsvall
Leif Fällman
Kontorschef
leif.fallman@bricon.se
073-660 90 31

Placering i Skåne
David Tonegran
Kontorschef
david.tonegran@bricon.se
070-612 17 74