Anna-Carin Olmedal ny chef i Stockholm

Anna-Carin Olmedal är ny chef för Bricons Stockholmskontor. Hon efterträder Katarina Wadensten, som fortsätter i bolaget som konsult och som en del av den strategiska ledningsgruppen.

Hon anslöt till företaget 2020. När Anna-Carin Olmedal nu tar över chefskapet på Bricons Stockholmskontor är det med en uttalad ambition att sätta lagarbetet främst.

Grattis till nya tjänsten. Hur känns det?
– Det känns otroligt inspirerande och spännande. Jag ser verkligen fram emot att både förvalta och vidareutveckla det som Katarina byggt upp tillsammans med mina kollegor, säger Anna-Carin.

Vad fick dig att söka jobbet?
– Jag har tidigare varit gruppchef och trivdes väldigt bra med det. Har faktiskt saknat det, så när Katarina meddelade att hon ville lämna över stafettpinnen till någon annan var det självklart att söka.

Har Katarina gett dig några råd?
– Nej, inga konkreta råd. Däremot är Katarina väldigt peppande och ett bra bollplank. Och vi vet rätt väl var vi har varandra, vi har jobbat ihop i många år och vi har båda varit den andres chef.

Hur vill du utveckla Stockholmskontoret?
– Det är viktigt att trivas på jobbet och att känna sig trygg, både socialt och i den professionella rollen. Katarina har lagt en bra grund som jag vill att vi på Stockholmskontoret tillsammans ska bygga vidare på. Är vi kunniga och trygga i det vi gör kommer vi också att göra ett bra jobb, säger Anna-Carin.
– Vi har också ett bra utbyte av kunskap och resurser mellan våra kontor som jag tror att vi kan utveckla ännu mer. Och så vill jag förstås att vi över tid blir fler i detta härliga gäng!

Anna-Carin Olmedal tillträder sin nya tjänst omgående. Vill du veta mer eller har du frågor om förändringarna på Stockholmskontoret, tveka inte att höra av dig.

Kontakt
Anna-Carin Olmedal
anna-carin.olmedal@bricon.se
070-660 61 37

Publicerad den 1 april 2022

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 178