Bricon firar 5 000 uppdrag

Gasellpris, årets nyföretagare i Härnösand och flera spännande nyrekryteringar – på Bricon har vi haft många anledningar att fira det senaste året.

Tidigare i veckan var det dags igen, för nu har vi genomfört 5 000 uppdrag. Detta uppmärksammades med tårta på alla våra kontor, och en extra stor bit gick till Viktor Skeppström. Han var den som knep uppdrag 5 000, som handlade om brandfarlig vara på Designhögskolan i Umeå.

5 000 uppdrag innebär att vi på Bricon genomfört ungefär fyra uppdrag per arbetsdag sedan företaget grundades för fem och ett halvt år sedan. Under åren har vi även hunnit bli 24 anställda på sju kontor.

Nu blickar vi framåt och fortsätter utveckla vår kärnverksamhet inom byggnadstekniskt brandskydd, riskhantering inom industrin och säkerhet i infrastrukturprojekt. Vi på Bricon tackar våra kunder för förtroendet och ser fram emot nya uppdrag och ett fortsatt fint samarbete.

 

Bilden: Andreas Häggkvist, Sofie Lundman, Magnus Åkerlind, Klara Peraic och Robin Ericsson firar 5 000 uppdrag i Sundsvall.

Publicerad den 17 maj 2019

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 159