Dags för Brandskydd 2020 – i år som webbinarium

På onsdag är det dags för Brandskydd 2020 – Sveriges största mötesplats om förebyggande och byggnadstekniskt brandskydd. På grund av coronaläget genomförs konferensen i år som ett webbinarium, vilket innebär att alla föreläsningar, diskussioner och möten sker digitalt, berättar David Tonegran, chef för Bricons Skånekontor och medlem i programkommittén.

– Brandskydd 2020 är den enskilt viktigaste svenska konferensen för vår bransch. I år kan vi tyvärr inte samlas gemensamt, men jag är ändå övertygad om att alla deltagare kommer att bli nöjda, säger han.

Årets program innehåller en rad branschnyheter och bland punkterna märks Boverkets arbete med möjligheternas byggregler, fullskaliga brandtester på batterier och elfordon, Structural fire design of tall timbet buildings samt en uppföljning på branden i Grenfell Tower och påverkan på framtida byggregler.

Deltagare får även ta del av berättelsen om när Stockholmsmässan under pandemin förvandlades till ett sjukhus med 550 vårdplatser och utmaningarna som uppstod i brandskyddet.

Anmälan är öppen fram till konferensstart. Läs mer och anmäl dig på brandskydd2020.se

Publicerad den 16 november 2020

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 159