Marie Thelberg ny chef för Sundsvallskontoret

Marie Thelberg är ny chef för Bricons Sundsvallskontor. Hon tar över rollen efter Leif Fällman, som nu trappar ner men fortsätter arbeta som konsult i företaget.

Marie Thelberg är brandingenjör, civilingenjör i riskhantering och SAK 3-certifierad konsult. Hon kom till Bricon och Umeåkontoret 2016. När familjen ville bo närmare släkten gick flyttlasset till Sundsvall och sedan dess har Marie arbetat som brandingenjör på Bricons kontor i staden tillsammans med Leif Fällman, mångårig chef och en av Bricons grundare. Nu tar hon över hans chefsjobb.

Vi inleder med en sportfråga: Hur känns det?
– Det känns mycket bra! Uppmuntrande kommentarer blandat med gliringar med glimten i ögat har präglat de här senaste veckorna på kontoret, säger Marie.

Vad fick dig att söka jobbet?
– Vi är ett väldigt sammansvetsat gäng här i Sundsvall, så en bättre möjlighet att få utvecklas i ledarrollen tillsammans med kollegorna kunde jag inte få. Att söka tjänsten var också en möjlighet att faktiskt vara med och påverka vem som skulle bli kontorets nästa chef.

Hur vill du utveckla Sundsvallskontoret?
– Vi är en självgående grupp konsulter med lång erfarenhet. Jag ska se till att kratta manegen så att alla får så bra förutsättningar som möjligt att göra sitt jobb och fortsätta utvecklas – både som personer och inom teknikområdet.

Har Leif gett dig några råd?
– Nej, inga direkta råd. Leif är en jordnära och prestigelös person vilket har bidragit till en väldigt god stämning och sammanhållning på kontoret. Det är något vi ska se till att vårda även framöver.


Mer information
Hör gärna av dig om du vill veta mer om förändringarna på Sundsvallskontoret.

Marie Thelberg
Kontorschef Sundsvall
marie.thelberg@bricon.se
070-360 00 02

Publicerad den 1 oktober 2021

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 178