Sofia Lindahl förstärker Helsingborgskontoret

En positiv person som tycker om att ta sig an nya utmaningar. Nu ansluter Sofia Lindahl som fastanställd medarbetare i Skåne, efter att under flera år ha arbetat på Bricon under studietiden.

Sofia Lindahl är nyutexaminerad brandingenjör och civilingenjör i riskhantering från Lunds tekniska högskola. Hon kom till Bricon 2019 och känner företaget väl.

Vad fick dig att välja Bricon?
– Jag har sommarjobbat här och det var ett självklart val för mig att fortsätta eftersom jag trivs så bra. Alla på jobbet är väldigt trevliga och hjälpsamma, vilket gör det kul att gå till jobbet också. Det känns som att Bricon är ett företag där jag kan utvecklas, säger Sofia.

Vilka arbetsuppgifter trivs du bäst med?
– Varierande arbetsuppgifter är det bästa. Just nu håller jag på att bygga upp en bra grund i främst förenklad dimensionering av byggnadstekniskt brandskydd för att sedan kunna utvecklas.

Berätta lite om dig själv!
– Jag är 24 år gammal och bor i Helsingborg. Att umgås med familj och vänner är viktigt för mig. Jag älskar även att resa och upptäcka nya platser, men jag säger heller inte nej till att krypa ner och läsa en bra bok.

Vilka är dina främsta personliga egenskaper?
– Jag ser alltid positivt på saker och tycker om att ta mig an nya utmaningar.

David Tonegran, kontorschef i Skåne, är väldigt nöjd med rekryteringen.
– Sofia har alltid varit uppskattad av kollegorna och visat god förståelse för arbetet som konsult. Hon kommer att vara en stor tillgång på vårt kontor i Helsingborg. Vi är glada att hon valt att börja hos oss, sägen han.

Sofia Lindahl tillträder sin nya tjänst omgående. Varmt välkommen, hälsar kollegorna på Bricon!

Publicerad den 19 januari 2022

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 165