Viktor Skeppström ny chef i Umeå

Viktor Skeppström är ny chef för Bricons Umeåkontor. Han tar över jobbet efter Henrik Östlund, som lämnar chefsrollen för att helt fokusera på sina konsultuppdrag.

Det har snart gått sex år sedan Viktor Skeppström anslöt till Umeåkontoret. Det har varit en tid med många spännande projekt, nya kunskaper och framför allt ett tajt samarbete med kollegor som blivit vänner även utanför arbetet. Och Viktor tycker fortfarande det är kul att gå till kontoret, som han nu blir chef för.

Grattis till jobbet. Hur känns det?
– Det känns riktig spännande, nervöst och roligt på samma gång, säger Viktor.

Vad fick dig att söka jobbet?
– Jag strävar alltid efter att försöka utvecklas och att få göra det på Bricon känns naturligt. När möjligheten att göra det här i Umeå dök upp, så kände jag att jag var tvungen söka tjänsten för att se vad det kunde leda till.

Hur vill du utveckla Umeåkontoret?
– Vi är ett väldigt väloljat maskineri som egentligen bara behöver forsätta i den riktningen vi är på väg i. Det blir nog inga stora förändringar, kanske kan vi skruva lite för att optimera vissa saker. Jag kommer känna efter, men först ska jag landa i rollen.

Du tar över efter Henrik Östlund. Har han gett dig några råd?
– Jag knappt hunnit prata med Henrik sedan jag fick tjänsten. Som tur är kommer han vara kvar på kontoret, och det känns väldigt bra att ha honom på plats.

Något du vill tillägga?
– I år är det Lövens tur att ta klivet upp i finrummet!

Viktor Skeppström tillträder sin nya tjänst omgående. Vill du veta mer eller har du frågor om förändringarna på Umeåkontoret, tveka inte att höra av dig.

Kontakt
Viktor Skeppström
Kontorschef Umeå
viktor.skeppstrom@bricon.se
073-808 99 78

Här kan du läsa mer om Henrik Östlunds nya roll på Bricon.

Publicerad den 4 oktober 2022

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 165