Bricon välkomnar studentpraktikanter

Den här sommaren är det premiär för Bricons skräddarsydda program för studentpraktikanter. Årets gäng är på plats och har redan hunnit med introduktioner, kundmöten, platsbesök och after work med kollegorna.

På Bricon har sommaren alltid varit en av årets höjdpunkter, för det är då vi får möjlighet att lära känna och arbeta med nya studenter. Många av våra nuvarande anställda är dessutom gamla praktikanter som valt att stanna hos oss efter studierna.

Nu lanserar vi ett speciellt framtaget praktikprogram och den här sommaren har Bricon det stora nöjet att välkomna Cajsa Ferne, Emil Nilsson, Adam Linder, Tilda Gasslander, Filip Drakenberg och Elin Wänglund som studentpraktikanter till våra kontor.

Praktikprogrammet innebär att studenterna får mentorer, en föreläsningsserie, möjligheter att nätverka och en gemensam träff i Stockholm – allt för att deltagarna ska bli väl förberedda inför sitt framtida arbetsliv.

Bricon hälsar alla studentpraktikanter varmt välkomna!

Är du student och intresserad av vårt studentprogram? Du hittar all information här på vår studentsida. Anmälan till sommaren 2025 öppnar under senhösten.

Publicerad den 13 juni 2024

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 178