Bricon söker ny chef till Stockholmskontoret

Hon har varit chef för Bricons Stockholmskontor sedan det startade 2018, men nu är det dags att gå vidare till andra arbetsuppgifter inom företaget. Här berättar Katarina Wadensten om sin tid som chef och vad hon vill se hos sin efterträdare.

Efter flera år som chef för Stockholmskontoret är det dags för Katarina Wadensten att ta sig an nya uppdrag. Under hennes tid på posten har Bricon på allvar etablerat sig i huvudstaden och Stockholm har blivit en strategiskt viktig knutpunkt mellan Bricons alla kontor och kunder. Snart lämnar Katarina chefsjobbet, men stannar kvar på företaget för att istället fokusera på att arbeta som konsult i uppdrag och på försäljning.

Vad har varit det bästa med chefsjobbet?
– Det är ett härligt gäng som arbetar här i Stockholm och det har varit väldigt kul att få leda dem. Jag är otroligt stolt över vad vi har lyckats bygga upp tillsammans.

Mycket har hänt på Bricon de senaste åren: flera nya medarbetare, spännande uppdrag, utmärkelser och nu senast BST-gruppens förvärv av företaget. Hur känns det?
– Fantastiskt kul! Ändå känns det som om vi bara har börjat – det finns alla möjligheter att bli bättre på både stort som smått.

Vem vill du se som din efterträdare i Stockholm?
– En person som ser medarbetarna, som stöttar och skapar vi-känsla, som har driv och förmåga att dra in nya uppdrag och såklart även en gedigen erfarenhet av att arbeta som konsult.

Vad ser du fram emot nu?
– Det ska bli väldigt kul att få mer tid till att arbeta med kollegorna i våra uppdrag, lösa problem, träffa beställare och dricka kaffe i byggbodarna.

Här kan du läsa mer om jobbet som kontorschef i Stockholm och ansöka.


Ytterligare information
Hör gärna av dig om du vill veta mer om förändringarna på Stockholmskontoret.

Katarina Wadensten
Kontorschef Stockholm
katarina.wadensten@bricon.se
070-282 69 09

Publicerad den 26 oktober 2021

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 165