Två nya ansikten på Umeåkontoret

En civilingenjör inom arkitektur som du ofta hittar på gymmet eller i padelhallen. En sportfiskande brandingenjör som du ofta hittar ute i naturen. Bricon välkomnar Dag Schéele och Oskar Nyström, som nu båda hittat till Umeåkontoret.

Dag Schéele tog i somras examen efter att ha studerat civilingenjör arkitektur vid Luleå tekniska universitet, LTU. Han är 24 år gammal, uppväxt i Härnösand och gillar att träna och spela padel. Dag har tidigare spelat fotboll och åkt alpint och umgås gärna med kompisar på fritiden.

Nyblivne kollegan Oskar Nyström har studerat till brandingenjör vid Luleå tekniska universitet och tidigare arbetat på Sweco och Säkerhetspartner. Han är 26 år gammal och kommer ursprungligen från Skellefteå. Oskar tillbringar en stor del av fritiden i naturen, och ”öser både tid och pengar på ett brinnande intresse för sportfiske.”

Grattis till era nya tjänster! Hur kommer det sig att ni valde Bricon?
– Jag valde Bricon eftersom jag tidigare har hört mycket gott om företaget, säger Dag. Av vad jag har hört så är Bricon ett företag med hög kompetens som vill ligga i framkant av utvecklingen. Dessutom tilltalar det mig att Bricon har kontor både i Umeå och Härnösand, eftersom jag i nuläget bor i Umeå och är uppväxt i Härnösand.
– För mig var det främst den platta organisation och de fina värderingar som företaget sänder ut som lockade, säger Oskar. Jag upplever verkligen att Bricon som organisation gör allt för att alla ska trivas.

Vilka arbetsuppgifter trivs ni bäst med?
– Eftersom jag kommer från en utbildning inom arkitektur har jag en förkärlek för ritningstekniska uppgifter, säger Dag.
– Jag trivs bäst i en varierande arbetsmiljö där jag får syssla med både problemlösning och möten med kunder, säger Oskar. En perfekt arbetsdag tillbringas alltså både på kontoret och ute på platsbesök.

Vilka är era främsta personliga egenskaper?
– Jag har lätt att lära mig nya saker, säger Dag. Och med min bakgrund inom både lagidrott och föreningsliv på universitet är jag van och trivs med att arbeta i grupp.
– Jag skulle nog säga min positiva energi och kreativitet i projekt, säger Oskar.

Något ni vill tillägga?
– Min första tid här på Bricon har varit väldigt rolig och lärorik, säger Dag. Det är verkligen ett bra gäng med många trevliga kollegor.
– Jag kan tänka mig att heja fram Löven till en plats i SHL, men väl där så tar mitt stöd slut, säger Oskar. Tänker bara nämna det så att det inte blir några missförstånd …

Dag Schéele och Oskar Nyström har tillträtt sina tjänster på Umeåkontoret. Varmt välkomna, hälsar kollegorna på Bricon!

Publicerad den 19 oktober 2022

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 165