Umeåkontoret tar hem uppdrag nummer 7 000

Förra veckan passerade Bricon 7 000 uppdrag och vi gratulerar Umeåkontoret och Claes Cahier, som knep just uppdrag nummer 7 000. Vinnaruppdraget är en ny modernare Audihall åt Motorcentralen i industriområdet Sandbäcken i Umeå och Claes, som tidigare toppat uppdragslistan med både nummer 2 000 och 4 000, firades i helgen med blommor.

Hur lyckades du vinna?
– Vi i Umeå sa att vi skulle ta uppdrag 7 000. Vi hade tio–elva uppdrag som var på gång, så när det närmade sig klämde vi in alla på en gång. Det var ett lagarbete, säger Claes.

Hur känns det? Har ni firat ordentligt?
– Ja … vi får väl vänta på uppdrag 10 000, säger Claes med ett skratt.
– Jag började på Bricon 2014. Då hade vi väl runt 1 500 uppdrag och sedan dess har det rullat på väldigt bra i företaget. Vi har mycket små jobb och det ska man aldrig förakta.

Claes hade konkurrens av Umeåkollegan Viktor Skeppström, som snubblade in på uppdrag 7 001.

Viktor, hur känns det att missa målet med så liten marginal?
– Det viktigaste för oss var att uppdrag 7 000 hamnade i Umeå och det var även viktigast för mig, så det här känns riktigt bra. Vi vann ju även uppdrag 5 000, men torskade 6 000 till Joel Winér i Skåne. Claes har varit taggad på detta sedan dess, säger Viktor.

Segern är alltså resultatet av ett kollektivt arbete och Olov Lindgren, som landade uppdrag 6 994, var den som koordinerade insatsen.
– Det känns helt fantastiskt och jag skulle särskilt vilja tacka laget, säger han.

Vi på Bricon tackar samtidigt våra kunder för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt fint samarbete inom bland annat byggnadstekniskt brandskydd, riskhantering inom industrin och säkerhet i infrastrukturprojekt. Nu väntar vi med spänning på uppdrag nummer 8 000.

Publicerad den 16 mars 2021

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 175