Bricon växer i Stockholm

Jenny Magnusson är en erfaren brandingenjör och civilingenjör i riskhantering, som vi nu har nöjet att välkomna till Bricons Stockholmskontor. Hon har en bakgrund som konsult inom brandteknisk projektering och riskhantering på Säkerhetspartner AB samt brandingenjör och civilingenjör i riskhantering på Brandkåren Attunda.

Med Jenny får Bricon en konsult som gärna arbetar i stora projekt där det är många olika saker som man ska få att fungera. Den sociala aspekten av arbetet är viktig, och Jenny är en god lyssnare som har lätt för att se vad som behöver göras.

– Jag är van vid att ha det ledande och övergripande ansvaret i projekten och att delegera ut arbetsuppgifter till företagets specialister för att skapa hög effektivitet, säger hon.

Fritiden tillbringar Jenny med sin fyraåriga dotter. Hon tycker också om att resa och har bland annat varit i Indien, Nepal, Australien, USA, Argentina, Venezuela, Mali, Brasilien och Kuba, där hon stannat länge på varje resmål för att verkligen lära känna ländernas kultur. Jenny tycker även om att dansa, och behärskar bland annat salsa, tango, lindy hop, orientalisk dans och balett.

Hon älskar naturen, och beskriver ibland arbetet som brandingenjör som en dans på rosor, där man möts av taggarna i form av utmaningar och går på bladen när man funnit sina lösningar.

Varmt välkommen Jenny, hälsar vi på Bricon!

Publicerad den 12 september 2019

Nyhetsarkiv

Visar 1-10 av 159